HOPPE BEER2019-02-01T20:04:14+00:00

Project Description

HOPPE BEER

ag Hoppe.beer står Frederik Hoppe. I 2015 besluttede Frederik sig for at starte eget bryggeri.

Den primære årsag var kærligheden for det belgiske øl, og den kreative mentalitet der ligger bag. Belgisk bryggetradition har nærmest ingen regler. Alle ingredienser er i spil, og alle smagsnuancer er legitime. Ud over et uudtømmeligt depot af forskellige korn & malttyper, gøres der også brug af alle slags krydderier og sukre. Men hvad der gør belgisk øl unik er deres brug af specielle typer gær. Sammen med ingredienser & krydderier sammensmeltes de unikke smagsnuancer som gæren producerer, og skaber øl med høj kvalitet og dybde.

Det er Frederiks målsætning og filosofi, at man som brygger hele tiden skal presse sig selv for at skabe den bedst mulige smagsoplevelse, uden at skulle gå på kompromis med stilarts begrænsninger og andre regler. Ingredienser skal være af bedste kvalitet, og så vidt som muligt produceret lokalt eller regionalt.

Alt malt & korn er derfor også af højeste kvalitet.

NO RULES!

Frederik er Uddannet som Freds & Konflikt-forsker, og har før åbningen af bryggeriet brygget øl i en årrække.

Bryggeriet Hoppe.beer producerer sit øl i Solrød Landsby, i et nedlagt mejeri. Øllet brygges i mængder af 200 liter af gangen, og lagres i nogen tilfælde på franske egetræsfade.


Besøg hjemmeside